Als je deze strook ziet is het best mogelijk dat onze website niet optimaal functioneert of zelfs niet werkt bij bepaalde onderdelen. Je gebruikt best een recente versie van Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Contact | Secretariaat
Martine Pollier
Tempelhof 21, 8000 Brugge
T +32 50 322 420
info@archipelvzw.be

Varia

35 jaar Archipel

Feest!
Zaterdag
06.06 2015
18:00
Binnenplaats van de architectuurafdeling van Sint-Lucas

In samenwerking met:

Met de steun van:

35 jaar architectuur: ontdekken, luisteren, discuteren, ontmoeten, kijken, reizen, praten, genieten, op weg naar de verwondering…
Een reuze-BBQ in hopelijk zomers weer.

35 jaar Archipel! Reden tot feest!? Ja, meer dan een reden.

Na 30 jaar onafgebroken voorzitterschap heeft Marc Felix de fakkel, de zorgen en de verantwoordelijkheid doorgegeven aan een jonge Bruno Vanbesien. Voor wie Archipel volgt, zal zijn opgevallen dat we in 2014-2015 uitgesproken de kaart JONG!! in al zijn gelaagdheid hebben getrokken. Bij de blijvende groei van Archipel hoorde ook de verhuis van Brugge naar het JONGE! Gent. Archipel ambieert de architectuur–cultuur vereniging te zijn van en voor Oost– en West-Vlaanderen.

We gebruiken het tentoonstellingsparcours “m0menten” dat door KULeuven, Faculteit Architectuur in samenwerking met Archipel is opgezet, als aanleiding om te feesten. Het feest wil een dankmoment zijn voor de past-voorzitter en allen die gedurende die 35 jaar hebben bijgedragen aan het ontstaan en de groei van die “eilandengroep”, die “Archipel”. Tegelijk willen we even de sluier oplichten van wat en wie Archipel de laatste jaren is geworden: de Raad van Bestuur, de Algemene Vergadering, het secretariaat, de medewerkers, de vrienden van Archipel.

Maar we willen die avond ook vooral feesten, met jullie allen die Archipel een warm hart toedragen.
35 jaar architectuur: ontdekken, luisteren, discuteren, ontmoeten, kijken, reizen, praten, genieten, op weg naar de verwondering… Een reuze-BBQ in hopelijk zomers weer. Overdag kan u genieten van de 12 protagonisten op het tentoonstellingsparcours te Gent. Aansluitend kan u nog tot 18u de tentoonstelling gemaakt door studenten over het werk van onze protagonisten in de pandgang van Sint-Lucas bekijken. Om 18 uur start het feest!