Archipel

Beleef architectuur!

/2019

Reis Een avontuurlijke budgetreis voor architectuurliefhebbers

Grijp deze kans om met andere architectuurliefhebbers rugzak-gewijs de Japanse architectuur, kunst en cultuur te leren kennen. Deze originele, chronologische route start in de eeuwenoude stad Kyoto, voert je langs de kunsteilanden op weg naar de metropool Tokyo.

Hoe betalen?

1.199 EUR per persoon (gedeelde, gemengde kamer)

Inbegrepen
In Japan; overnachtingen in hostel of ryokan, geprogrammeerde verplaatsingen met openbaar vervoer en fietsverhuur, toegangsticketten tot musea en gebouwen van het programma, de Archipelreisgids, reisbijstandsverzekering.

Niet inbegrepen
Vliegtuigtickets, annulatieverzekering, paspoortdocumenten, maaltijden, lidmaatschap Archipel. Gemiddelde kostprijs voor maaltijden per dag bedraagt ongeveer 30 EUR.

Voorschot
Stort vandaag 300€ per persoon als voorschot EN als bevestiging van deelname op rekening BE50 7380 2952 6418 (BICKREDBEBB) van Archipel vzw met de vermelding ‘RZR JAPAN + naam deelnemer(s)’.

De plaatsen zijn beperkt tot 20 personen en de datum van betaling van het voorschot zal als maatstaf worden gehanteerd.
Bij inschrijving aanvaard je de reiscondities vermeld in het programma en bevestig je dat Archipel niet verantwoordelijk is bij eventuele schadegevallen.
Enkel leden van Archipel kunnen deelnemen aan deze reis.

Vliegtickets dienen door de reizigers zelf geboekt te worden, meer info over vliegtickets en andere nuttige weetjes te verkrijgen bij de reisbegeleiders.

Reserveren is momenteel niet (meer) mogelijk.