Archipel

Beleef architectuur!

Architectenburo's: Murmuur 1-4 / 4

Lezing Jonge Architecten aan het woord #5

Jeugdontmoetingscentrum, Lichtervelde

We trekken naar Lichtervelde om twee jonge architectenbureaus, Raamwerk en m u r m u u r, aan het woord te laten.

Reis Langs Vlaamse wegen #02 /10/2017

In echte pioniersstijl trekken we met camera, schetsboek en valies in de hand van Leuven, over Vlaams Brabant, het Hageland, Haspengouw, Hasselt, de Limburgse en Antwerpse Kempen naar Antwerpen of omgekeerd.

Bezoek Archipelfilm: poëzie van de alledaagsheid.

Concertgebouw, Brugge

Het Concertgebouw Brugge wordt een open huis. In 2002 opende het Brugse Concertgebouw de deuren. De architecturale parel van Robbrecht & Daem architecten evolueerde snel tot een bruisende ontmoetingsplek voor kunstliefhebbers, artiesten en de bedrijfswereld uit binnen- en buitenland. 15 jaar later, meer precies vanaf september 2017, geeft het Concertgebouw nu ook overdag zijn geheimen prijs.

Lezing Jonge architecten aan het woord

Kerk van de Paters Redemptoristen, Gent

Een dynamische avond vol van bruisende ideeën van hele jonge bureaus die op deze wijze een platform krijgen om hun werk aan het ruimere publiek bekend te maken.

Murmuur

Murmuur is een Belgisch architectenbureau, het werd opgericht in Gent in 2012 door Tinne Verwerft en Pieter Vanderhoydonck. Koen Van Delsen werd vennoot in 2014.

Tinne Verwerft (°Gent, 1979) studeerde af in 2002 als burgerlijk ingenieur-architect aan de Universiteit Gent en werkte bij Robbrecht en Daem architecten en Marie-José Van Hee.

Pieter Vanderhoydonck (°Mol, 1979) studeerde af in 2003 als burgerlijk ingenieur-architect aan de Universiteit Gent en werkte bij Robbrecht en Daem architecten.

Koen Van Delsen (°Zottegem, 1979) studeerde af in 2002 als bio-ingenieur aan de Universiteit Gent.