Archipel

Beleef architectuur!

Architectenburo's: DRDH 1-1 / 1

Lezing Hybrid entities

Opera, Gent

Het precieze, zorgvuldig en degelijke werk van de Londense architecten Daniel Rosbottom en David Howarth is sinds 2000 onophoudelijk gegroeid. Hun werk wordt gekenmerkt door hun fijngevoelige reactievermogen op zowel fysieke als culturele context en door de kwaliteit van detaillering en constructie binnen strikte tijd- en budgetbeperkingen.

DRDH

DRDH is een Brits architenbureau uit London, opgericht in 2000 door Daniel Rosbottom en David Howarth.

Daniel Rosbottom was van 2004 tot 2008 postdoctoraal directeur aan de CASS School of Architecture in Londen. Van 2008-15 was hij hoofd van de School of Architecture and Landscape aan de Kingston University in Londen en momenteel is hij professor van de leerstoel Interiors Buildings Cities aan de Technische Universiteit Delft. In 2016 trad hij toe tot de redactie van het tijdschrift Architectural Research Quarterly.

David Howarth was een directeur van John Lyall Architects. David is momenteel gastprofessor aan de School of Architecture van Northumbria University, Newcastle. Hij zit in de RIBA Education Committee en is lid van het UK & Overseas Validation Panel.