Als je deze strook ziet is het best mogelijk dat onze website niet optimaal functioneert of zelfs niet werkt bij bepaalde onderdelen. Je gebruikt best een recente versie van Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Contact | Secretariaat
Martine Pollier
Tempelhof 21, 8000 Brugge
T +32 50 322 420
info@archipelvzw.be

Varia

Reünie India 2013

+ finissage tentoonstelling
Zaterdag
07.12 2013
19:00
Budafabriek
Dam 2
8500 Kortrijk
België

Met de steun van:

130 enthousiaste deelnemers aan de India-reis! Dat willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Dat willen we nog even vieren in een soort reünie. Een losse bijeenkomst waar iedereen met iedereen kan babbelen.

© Arnout Fonck © Christine Deboosere

Geachte genodigden, ik wil jullie allen van harte danken voor uw aanwezigheid op deze heuglijke dag…
of …
Beste vrienden, ik ben blij jullie hier allen bijeen te zien…
of…
Welkom op deze finissage…?

Nee Archipel weet niet goed raad met officiële poespas. Archipel heeft een reputatie van no-nonsense, keep it simpel en dat willen we zo houden. We gaan gewoon feesten!

130 enthousiaste deelnemers aan de India-reis! Dat willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Het was voor velen een mooie, indrukwekkende sprankelende en spetterende ervaring. Bij sommigen was het een aanslag op de spijsvertering en de inwendige huishouding maar we zijn allen weer veilig thuis beland. Een heerlijk avontuur met boeiende architectuurervaringen, heerlijke ontmoetingen, vermoeiende verplaatsingen maar meestal met het gevoel “ça vaut le voyage”. Een echte studiereis naar de essentie van een cultuur, een volk, een ideologie en een tijdperk. Onvergetelijk beklijvend.
Dat willen we nog even vieren in een soort reünie. Een losse bijeenkomst waar iedereen met iedereen kan babbelen. Een finissage. (Oei gaan we toch geleerde woorden gebruiken?)

Vanaf 19u00 verzamelen we in de Budafabriek, Dam 2 te Kortrijk.
Voor de liefhebbers is een rondleiding voorzien op de tentoonstelling. De tentoonstelling is echt een herbeleven van de reis.
Daarna kletsen we over onze ervaring, onze thuiskomst, onze herinneringen bij een hapje en een drankje.
En stellen we de vraag waar willen we volgende keer naartoe?

Wim Supply