Als je deze strook ziet is het best mogelijk dat onze website niet optimaal functioneert of zelfs niet werkt bij bepaalde onderdelen. Je gebruikt best een recente versie van Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Contact | Secretariaat
Martine Pollier
Zandstraat 324, 8200 Brugge
T +32 50 322 420
info@archipelvzw.be

Tentoonstelling

Ingo Maurer - Ode aan de gloeilamp

Tentoonstelling
14.11 24.12 2009

In samenwerking met:

Ingo Maurer ontwerpt en produceert verlichting sinds meer dan 40 jaar. Artistieke expressie en functionele elegantie smelten hierbij samen.

Ingo Maurer ontwerpt en produceert verlichting sinds meer dan 40 jaar. Artistieke expressie en functionele elegantie smelten hierbij samen. Het verlangen om het publiek te doen delen in zijn enthousiasme voor licht en kwalitatieve verlichtingsobjecten is de drijfkracht van zijn passie voor ontwerp. Hij tekende voor de verlichting van het gerestaureerde Atomium. Hij ontwierp in samenwerking met Ignace Berten de verlichting voor het cafetaria van het Scarpoord te Knokke. Dit najaar brengt hij in de showroom van IB Lichtateljee een ode aan de gloeilamp met een knipoog naar de Europese wetgeving. Op zaterdag 14 november vanaf 15 uur en op zondag 15 november van 10 tot 18 uur is hij persoonlijk aanwezig. Een ontmoeting met deze lichtpoëet is een openbaring.