Als je deze strook ziet is het best mogelijk dat onze website niet optimaal functioneert of zelfs niet werkt bij bepaalde onderdelen. Je gebruikt best een recente versie van Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Contact | Secretariaat
Martine Pollier
Tempelhof 21, 8000 Brugge
T +32 50 322 420
info@archipelvzw.be

Bezoek

La biennale di Venezia '10

People meet in Architecture
04.11 07.11 2010
Venezia
Italië

De artistieke leiding van de Biënnale ligt dit jaar in handen van de Japanse architecte Kazuyo Sejima. Het thema stelt de kwaliteit van architectuur in relatie tot de maatschappij ter discussie.

De artistieke leiding van de Biënnale ligt dit jaar in handen van de Japanse architecte Kazuyo Sejima. Het thema is ‘People meet in architecture’, waarmee Sejima de kwaliteit van architectuur in relatie tot de maatschappij ter discussie stelt.

Zij nodigde 48 internationale gasten uit, waaronder twee Belgische architectenbureaus: Office Kersten Geers David Van Severen + Bas Princen uit Brussel en architecten De Vylder Vinck Taillieu uit Gent.

Het Brusselse ontwerperscollectief Rotor staat in voor de inrichting van het Belgische paviljoen.

Office Kersten Geers David Van Severen + Bas Princen zijn bekroond met de prestigieuze Zilveren Leeuw voor ‘the most promising young participant’. Giorgio Zucchiatti