Als je deze strook ziet is het best mogelijk dat onze website niet optimaal functioneert of zelfs niet werkt bij bepaalde onderdelen. Je gebruikt best een recente versie van Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Contact | Secretariaat
Martine Pollier
Zandstraat 324, 8200 Brugge
T +32 50 322 420
info@archipelvzw.be

Varia

Prijs voor Architectuur

Provincie West-Vlaanderen
Zondag
15.03 2015
08:00
West-Vlaanderen

Met de steun van:

Omdat Archipel “JONG!! West-Vlaams architectuurtalent” wil in de kijker zetten.
Omdat Archipel zeer enthousiast is over het initiatief van de Provincie West-Vlaanderen en de Orde van Architecten West Vlaanderen voor de Prijs Architectuur.

In 2015 schrijft de Provincie West-Vlaanderen de Prijs voor Architectuur uit.
De Prijs is niet thema gebonden en specifiek bedoeld voor realisaties van de laatste vier jaar.
De Prijs is bestemd voor alle architectuurrealisaties die ofwel gelegen zijn in de provincie West-Vlaanderen, ofwel van de hand zijn van architecten die in West-Vlaanderen geboren zijn of er gedomicilieerd zijn of die ingeschreven zijn op de tabel van de architecten of op de lijsten van de architecten-stagiairs van de Orde van Architecten in West-Vlaanderen.
Alle architectuurrealisaties die ofwel gelegen zijn in de provincie West-Vlaanderen, ofwel van de hand zijn van architecten die in West-Vlaanderen geboren zijn of er gedomicilieerd zijn of die ingeschreven zijn op de tabel van de architecten of op de lijsten van de architecten-stagiairs van de Orde van Architecten in West-Vlaanderen komen in aanmerking.

De Prijs bedraagt 5.000 euro. Daarnaast kunnen nog premies toegekend worden.
De Provinciale Raad van de Orde van Architecten van West-Vlaanderen stelt aanvullend een speciale aanmoedigingspremie voor jong talent t.w.v. 2.500 euro ter beschikking.
Archipel vzw stelt twee speciale ‘Archipel’prijzen JONG!! ter beschikking en dat telkens voor een bedrag van 500 euro als waardebon voor een deelname aan een Archipel architectuurreis.

Het inzenden van het deelnemingsdossier gebeurt per post uiterlijk op 16 maart 2015.

Meer info en inschrijvingsformulier