Archipel

Beleef architectuur!

Lezing

PechaKucha #1

Jonge architecten aan het woord


PechaKucha is een concept dat in 2003 in Japan zijn oorsprong vond en sindsdien wereldwijd is verspreid. Een uiteenzetting volgens het PechaKucha concept houdt in dat sprekers elk in 20 slides, met 20 seconden per slide, vertellen wat hun inspireert of hun bedenkingen en/of visie overbrengen aan het publiek. Op deze wijze wordt het publiek aan een vaardig tempo geprikkeld met inzichten en ideeën en dit in een visuele, to-the-point presentatie.
De start van het nieuwe werkjaar valt samen met een dynamische avond vol bruisende ideeën van jonge bureaus die op deze wijze een platform krijgen om hun werk aan het ruimere publiek bekend te maken.
De deelnemende bureaus zijn: Carton 123 (Brussel), De Gouden Liniaal (Genk), Broekx-Schiepers (Hasselt), i.s.m. architecten (Berchem), Maatontwerpers (Gent), MikeViktorViktor Architects (Antwerpen), Murmuur architecten (Gent/Ronse), Dhooge & Meganck (Gent), Haerynck Vanmeirhaeghe architecten (Gent), Laura Muyldermans (Brussel) en TRANS architectuur | stedenbouw (Gent).

Meer info kan je vinden op:
PechaKucha Ghent: Facebook | Twitter | Website
Archipel: Facebook

Video opnames van de lezingen

Carton 123, De Gouden Liniaal, Broekx-Schiepers, i.s.m. architecten, Maatontwerpers, MikeViktorViktor Architects, Murmuur architecten, Dhooge & Meganck, Haerynck Vanmeirhaeghe architecten, Laura Muyldermans en TRANS architectuur | stedenbouw.

Lezing

Wanneer?

do 25 september 2014 20:00

Waar?

Kerk van de Paters Redemptoristen
Voskenslaan 56
9000 Gent

In samenwerking met:


Met de steun van: