Als je deze strook ziet is het best mogelijk dat onze website niet optimaal functioneert of zelfs niet werkt bij bepaalde onderdelen. Je gebruikt best een recente versie van Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Contact | Secretariaat
Martine Pollier
Zandstraat 324, 8200 Brugge
T +32 50 322 420
info@archipelvzw.be

Lezing

Bruno Vanbesien

Onderweg
Donderdag
20.11 2014
20:00

Met de steun van:

Balancerend tussen de bezorgdheid een warme woonomgeving te creëren en de zoektocht naar een boeiend spel van lijnen en vlakken die het maximale uit het minimale halen, realiseert Bruno Vanbesien architecturale pareltjes met een subtiele precisie.

Een ruimte is meer dan het oppervlak, het is een plek, een gevoel. Eenheid en samenhang worden gecreëerd door het aligneren, deduceren en detailleren. In elk detail kan men het geheel te zien. Duurzame, natuurlijke en eerlijke materialen, verfijnde detaillering, perceptie van de ruimte, perspectieven en veel licht zijn de basis van elk project. Bruno Vanbesien is geïnteresseerd in de totaalaanpak, vanaf het vroege concept, over de kleine details tot de uiteindelijke uitvoering. Ruimte, circulatie, lichtperceptie en perspectief vormen de kern van elk ontwerp. Duurzaamheid en energie-efficiëntie zijn vanzelfsprekend.