Als je deze strook ziet is het best mogelijk dat onze website niet optimaal functioneert of zelfs niet werkt bij bepaalde onderdelen. Je gebruikt best een recente versie van Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Contact | Secretariaat
Martine Pollier
Tempelhof 21, 8000 Brugge
T +32 50 322 420
info@archipelvzw.be

Lezing

Engagement in Gent

De grote vergadering van het Architectuurplatform Gent
NTB

 

In samenwerking met:

Met de steun van:

Het nieuw opgerichte Architectuurplatform Gent stelt zich voor. Het is een breed gedragen stedelijk netwerk dat bezig is met architectuur, ontwerp en ruimtelijke vraagstukken in een overkoepelend samenwerkingsverband. Onze ambities worden gedeeld in een groot netwerkevent.

Arnout Fonck

Het Architectuur Platform Gent bestaat uit stadsbouwmeester Gent, Archipel vzw, Design Museum Gent, STAM Gent, sogent, en de Gentse ontwerpafdelingen van KU Leuven, UGent en Hogeschool Gent, KASK & Conservatorium School of Arts HOGENT & Howest, opleiding landschaps- en tuinarchitectuur en landschapsontwikkeling. Wij zijn ervan overtuigd dat Gent bij uitstek een stad is waar over architectuur nagedacht kán en móet worden. Acht Gentse organisaties die de krachten bundelen in een platform. Samen beramen we acties om architectuur in Gent de plaats te geven die het verdient. We doen onze plannen en intenties uit de doeken.