Als je deze strook ziet is het best mogelijk dat onze website niet optimaal functioneert of zelfs niet werkt bij bepaalde onderdelen. Je gebruikt best een recente versie van Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Contact | Secretariaat
Martine Pollier
Zandstraat 324, 8200 Brugge
T +32 50 322 420
info@archipelvzw.be

LOW

LOW is een Antwerps bureau dat in 2005 door Stijn Cockx en Tom Hindryckx werd opgericht. Het bureau werd diverse malen gelauwerd, won tal van wedstrijden en prijzen, geeft lezingen en wordt internationaal gepubliceerd. Stijn Cockx werkte voorheen bij Vincent Van Duysen (B), David Adjaye (London, UK) en B-architecten. Tom Hindryckx werkte bij Lhoas&Lhoas architectes (B) en Metrogramma (Milaan, IT). Na een start in 2005, is het bureau inmiddels uitgegroeid tot een tienkoppig team.

LOW gelooft sterk in teamwork en multidisciplinaire samenwerking. Daarom zijn ze reeds in een vroeg stadium voorstander van engagement in het ontwerpproces tussen opdrachtgever, gebruiker en specialisten. De ambitie van LOW is het ontwikkelen van op maat gemaakte en innovatieve oplossingen voor verschillende schaalniveaus en diverse programma’s. Hoofddoel is om een gedegen visie voor elke opdracht te creëren, van waaruit een interessante dialoog tussen harmonie en contrast kan ontstaan. Het resultaat van deze no-nonsense aanpak ademt een niet-conventionele eenvoud uit in alle LOW projecten. Brutaal en toch verfijnd.