Als je deze strook ziet is het best mogelijk dat onze website niet optimaal functioneert of zelfs niet werkt bij bepaalde onderdelen. Je gebruikt best een recente versie van Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Contact | Secretariaat
Martine Pollier
Zandstraat 324, 8200 Brugge
T +32 50 322 420
info@archipelvzw.be

Studio Weave

Studio Weave is een Brits architectenbureau opgericht in 2006 in Londen door Je Ahn en David Saxby.

Je Ahn (°Busan, Zuid-Korea) verhuisde naar het Verenigd Koninkrijk, toen hij dertien was en ging naar school in West Sussex. Je is een RIBA Chartered Architect en studeerde architectuur aan de Universiteit van Bath, TU Delft (Nederland) en Londen Met. Voorafgaand aan het opzetten van Studio Weave, Je gewerkt aan een reeks van projecten uit de renovatie van historische huizen in West Londen om de City of London’s grootste kantoor ontwikkeling, Crossrail. Je is een bezoekende criticus bij een aantal universiteiten in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland en recent externe bij KTH onderzocht in Stockholm. Hij is ook lid van de Southwark Design Review Panel.

Hun werk is erkend door talrijke onderscheidingen, waaronder RIBA Zuid-Oost Gebouw van het Jaar 2013 voor Ecologie van kleur, de Architectural Review International Emerging Architecture Awards en de Civic Trust Awards waar The Longest Bench won de Special Award voor communautaire Impact en Engagement.