Als je deze strook ziet is het best mogelijk dat onze website niet optimaal functioneert of zelfs niet werkt bij bepaalde onderdelen. Je gebruikt best een recente versie van Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Contact | Secretariaat
Martine Pollier
Zandstraat 324, 8200 Brugge
T +32 50 322 420
info@archipelvzw.be

MCM architectes

Graeme Mann & Patricia Capua Mann ( ook bekend als MCM architectes) is een Zwitsers architectenburau in Lausanne, opgericht in 1990.

Graeme Mann is een Brits architect met Schotse afkomst.
Hij studeerde architectuur école polytechnique fédérale de Lausanne en behaalde zijn diploma in 1987 met professor Luigi Snozzi en experts Vincent Mangeat en Aurelio Galfetti. Tijdens zijn studie, oefent hij twee jaar van de opleiding van een jaar met professor Vincent Mangeat in Nyon in Zwitserland en een jaar met Richard Rogers en Iva Jiricna in Londen.

Patricia Capua Mann is een Zwitsers architecte, van Italiaanse afkomst.
Ze studeerde architectuur aan de école polytechnique fédérale de Lausanne en behaalde haar diploma in 1987 met professor Luigi Snozzi en experts Vincent Mangeat en Aurelio Galfetti. Tijdens haar studie, werkte ze twee jaar in Wenen bij Luigi Blau. Na twee jaar van samenwerking bij Vincent Mangeat, starte Patricia Capua Mann haar architectenbureau in 1990 met Graeme Mann.