Als je deze strook ziet is het best mogelijk dat onze website niet optimaal functioneert of zelfs niet werkt bij bepaalde onderdelen. Je gebruikt best een recente versie van Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Contact | Secretariaat
Martine Pollier
Zandstraat 324, 8200 Brugge
T +32 50 322 420
info@archipelvzw.be

Schenk Hattori

Schenk Hattori is een Belgisch-Japans architectenbureau, actief is in Antwerpen en Tokyo, opgericht in 2014 door Steven Schenk en Daisuke Hattori.

Steven Schenk (1985) studeerde architectuur aan de Universiteit Antwerpen (BE) en aan de Accademia di Architettura in Mendrisio (CH). Voor de oprichting van zijn eigen atelier heeft hij bij verschillende architectenbureaus gewerkt, waaronder Christian Kieckens Architecten in Brussel (BE) en Miller & Maranta Architekten in Basel (CH). Hij was ook assistent ontwerpen aan de ETH in Zürich (CH).

Daisuke Hattori studeerde aan de Keio Universiteit in Kanagawa (JP) en aan de Accademia di Architettura in Mendrisio (CH). Hij heeft gewerkt voor Sleth Architects in Arhus (DK), Eric Lapierre Experience in Parijs (FR) en Clavien Rossier Architectes in Genève (CH). Hij leidt een onderzoeksstudio aan de Academie van Bouwkunst in Rotterdam.