Als je deze strook ziet is het best mogelijk dat onze website niet optimaal functioneert of zelfs niet werkt bij bepaalde onderdelen. Je gebruikt best een recente versie van Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Contact | Secretariaat
Martine Pollier
Zandstraat 324, 8200 Brugge
T +32 50 322 420
info@archipelvzw.be

Gurjit Singh Matharoo

Gurjit Singh Matharoo (°Ajmer, 1966) is een Indiase architect, richtte hij Matharoo Associates in Ahmedabad, India in 1992.

In 1992 na een kort verblijf in Ticino in Zwitserland startte hij zijn bureau in Indië en begon ook les te geven aan het Centrum voor Milieu, Ruimtelijke Ordening en Technologie.

Gedurende zijn relatief korte levensduur Matharoo Associates uit heeft gestaan als gevolg van de innovatieve concepten, out of the box denken en hoge kwaliteit bouw en uitvoering in een derde wereld scenario. Gurjit Singh Matharoo heeft internationaal lezingen en is de ontvanger van meerdere internationale design awards. Het kantoor verbindt design werk, variërend van architectuur, constructief ontwerp en de master-planning naar het product en auto-ontwerp, zodat ondanks de toewijding aan duidelijkheid ze werken op veel verschillende manieren. Ze zien alle ontwerp disciplines als een, om grenzen te verwijderen en te werken met een volledig gecombineerde aanpak.