Als je deze strook ziet is het best mogelijk dat onze website niet optimaal functioneert of zelfs niet werkt bij bepaalde onderdelen. Je gebruikt best een recente versie van Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Contact | Secretariaat
Martine Pollier
Zandstraat 324, 8200 Brugge
T +32 50 322 420
info@archipelvzw.be

Kersten Geers David Van Severen

OFFICE Kersten Geers David Van Severen is een Belgisch architectenbureau, opgericht in 2002 in Brussel.

OFFICE werd opgericht door David Van Severen (°Gent, 1978) en Kersten Geers (°Gent, 1975). Beiden studeerden aan de UGent, maar ze leerden elkaar pas kennen op een studiereis naar Los Angeles.

OFFICE Kersten Geers David Van Severen is een van de meest interessante en compromisloze jonge architectenbureaus heden ten dage. Het is bekend om haar eigenzinnige architectuur, waarbij utopische en niet-gerealiseerde projecten zijn ook gebruikelijk. Het maakt niet verzinnen de architectuur, maar weerspiegelt en meent wat architectuur kan betekenen en vandaag, het verminderen van de architectuur om haar naaktheid en de essentie. Hun architectonische ideeën beginnen vanaf geometrische correcties en nogal rigide classificaties, om de wereld te meten als het zich aan ons en laten leven te ontplooien in al zijn complexiteit.